Oude bekenden en nieuwe gezichten in een nieuw seizoen van Don’t Worry Be Happy 

Oude bekenden en nieuwe gezichten in een nieuw seizoen van Don’t Worry Be Happy 

Het leven is mooi, als je het maar wil zien - Vanaf 16 april op Play4 en GoPlay

De buitenbeentjes uit Don't Worry Be Happy zijn niet met het materiële bezig. Integendeel: ze hechten weinig tot geen waarde aan materiële rijkdom en halen hun drive, hun creativiteit en hun dagelijks geluk uit de simpele dingen des levens. De protagonisten uit Don't Worry Be Happy nemen bewust afstand van materialistische zaken en streven naar geluk en voldoening in de eenvoudige dingen. In een wereld waarin de druk om te streven naar meer nooit lijkt af te nemen, geeft Don’t Worry Be Happy een inkijk bij diegene die een leven leiden vol eenvoud en authenticiteit.

“Money Makes The World Go Round”, maar wat als geld geen rol speelt in je zoektocht naar geluk?

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

De bekendste boeren van Vlaanderen, Louis en Hubert,  zijn dit seizoen opnieuw van de partij, maar ook veel nieuwe gezichten doen hun opwachting waaronder Sugar Jackson en Miel.

Sugar Jackson (43 jaar)

Sugar Jackson, voormalig professioneel bokser, deelt een woning in Wijnegem met zijn vrouw Tania en hun twee kinderen Ebenezer en Isabeau. Sugar groeide op in Ghana voordat hij in 1991 naar België kwam. Tegen de wens van zijn moeder in begon hij een carrière als bokser, een keuze die hem meerdere keren de titel van Europees kampioen opleverde. Maar zoals vaak in het leven, keerde het tij voor Jackson. Van het prijzengeld dat hij verdiende tijdens zijn hoogdagen als bokser schiet weinig tot niets meer over. Ondanks de tegenslagen blijft Sugar de eeuwige optimist. Momenteel werkt hij als sorteerder bij een postbedrijf en Tania werkt in de plaatselijke droogkuis. Samen zorgen ze ervoor dat hun kinderen niets tekortkomen. Ondanks dat ze het financiëel niet breed hebben probeert Jackson elke maand nog steeds een bedrag over te maken naar zijn broers en zussen in Ghana.

Miel (71 jaar)

De 75-jarige Miel woont al heel zijn leven in Berlaar. Ondanks de uitdagingen in het leven straalt Miel veel levenslust uit. Op 22-jarige leeftijd werd Miel geconfronteerd met een tragisch ongeval waarbij hij bijna zijn rechterbeen verloor, de dokters wilden zelfs over gaan tot amputatie. Hoewel dit uiteindelijk niet nodig was, genas zijn been nooit helemaal. De fysieke beperkingen hebben zijn leven en financiële mogelijkheden zeker beïnvloed, maar Miel weigert zich door zijn tegenslagen te laten ontmoedigen. In plaats daarvan heeft Miel een levensfilosofie waarbij hij dankbaar is voor de kleine dingen.

Don't Worry Be Happy, vanaf dinsdag 16 april op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde