Oude bekende duikt op in Celebrity MasterChef Vlaanderen: Wim Willaert geeft cursus zwaantjes bakken

Oude bekende duikt op in Celebrity MasterChef Vlaanderen: Wim Willaert geeft cursus zwaantjes bakken

Aflevering 7 beschikbaar vanaf maandag 25 maart om 21u15 op GoPlay en Play4

Vorig seizoen stond hij zelf nog te zwoegen achter het fornuis om de jury te imponeren, maar in aflevering 7 mag acteur Wim Willaert nu zelf een MasterClass zwaantjes bakken geven. Het is zijn absolute signature dessert, al liep het maken ervan tijdens zijn eerdere deelname aan het programma helemaal mis: “Ik krijg vandaag een tweede kans. Vorige keer liep het mis, omdat er nog een plaat in de oven zat die de warmte tegenhield.” Worden het perfect gevulde zwaantjes bij Daan, Serine, Liesa, Titus, Fatma en Olga of eerder uitgelopen lelijke eendjes? De chef die het best presteert, krijgt in de volgende aflevering een commis van sterrenniveau.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde