Optimist Miel praat over tegenslag in zijn leven in Don't Worry Be Happy

Optimist Miel praat over tegenslag in zijn leven in Don't Worry Be Happy

Aflevering 2 van Don't Worry Be Happy, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay

In Berlaar begint Miel aan een nieuwe dag. Voor hem is het glas altijd halfvol, al bleef hij niet gespaard van een flinke dosis pech in zijn leven.

Miel: "Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven. Ik heb altijd gevoeld dat er iets mis was met mijn been. Ik had kanker en ze dachten dat ik nog 3 maanden te leven had."
| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Bij de familie Jackson is het een bijzondere dag. Tania viert haar verjaardag en krijgt een groot feest. Voor Sugar staat zijn gezin telkens centraal, maar hij vergeet niet wie hem zo ver heeft gekregen. Zijn mama deed alles voor hem en nu probeert hij zelf terug te geven door geld te storten aan zijn familie in Ghana. ​ "Mijn mama heeft alles aan mij gegeven, dus nu wil ik iets teruggeven," verklaart Sugar.

Voor broers Louis en Hubert is er geen plek die meer geliefd is dan hun veld. Samen gaan ze op zoek naar de eerste oogst van het jaar.

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde