Skip to Content
Opschudding op assisenproces tegen 'God van Temse' na beslissing jury

Opschudding op assisenproces tegen 'God van Temse' na beslissing jury

Aflevering 5 Het Parket op dinsdag 21 april om 20.35 op VIER

Morgen, in de vijfde aflevering van Het Parket, gaat in het hof van assisen in Gent het geruchtmakende proces van de man die verdacht wordt van de moord op een cafébaas verder. De assisenjury krijgt het verslag van de psychiater en de slotpleidooien te horen. Daarna is het aan hen om over de schuldvraag te oordelen. Wanneer de jury na twee uur overleg buitenkomt met hun beslissing, is duidelijk niet iedereen tevreden met wat ze te horen krijgen ...

Story image

In Dendermonde krijgt jeugdmagistrate Femke een moeilijke zaak voorgeschoteld. Een minderjarig meisje beschuldigt haar stiefvader van verkrachting. De man wordt opgepakt, maar hij ontkent in alle toonaarden.

Story image

Ook Myriam krijgt een ingewikkeld zedendossier op tafel: een minderjarig meisje beweert dat ze is ontvoerd en verkracht in een rendez-vous hotel. Maar strookt haar verklaring wel met de bewakingsbeelden aan het hotel?

In Gent leidt magistraat Hans het onderzoek naar een rondtrekkende dievenbende die wordt verdacht van tientallen inbraken. Substituut Lies krijgt dan weer opvallend veel oproepen binnen van familiaal geweld.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde