Opluchtingstranen bij Karen na release album

Opluchtingstranen bij Karen na release album

Karen en Regi's World - Morgen om 20u35 bij VIER

Eind februari kwam Karens eerste album uit. En toen gebeurde iets wat ze zelf niet durfde te dromen: haar debuutalbum 'Een ander spoor' kwam binnen op de eerste plaats. Na weken van kritiek zorgt dit heuglijke nieuws voor tranen van geluk en opluchting bij Karen.

Karen vond de afgelopen weken niet alleen steun bij Regi, ze werkte ook met hem samen voor haar plaat. In "Karen maakt een plaat" duikt ze morgen samen met hem de studio in.

Regi weet perfect wat zij kan, en niet kan. De tekst van het nummer blijkt voor zowel Antony, Karen als Regi heel herkenbaar te zijn. Antony -"one take wonder"- zingt de tweede stem in.

Karen heeft haar eerste productiemeeting voor haar concert in de Lotto Arena. Karen kan niet wachten tot 16 maart en wil dat de mensen een concert te zien krijgen dat ze nooit eerder zagen.

Karen maakt een plaat - Morgen om 20u35 bij VIER

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde