Skip to Content
Op oudercontact bij Het Rad

Op oudercontact bij Het Rad

Nieuwe special met Letterzetter Jitske Van de Veire

Elke vrijdag van januari draait Het Rad verder, telkens met een speciale aflevering met drie duo’s. In de aflevering van morgen – vrijdag 15 januari - spelen drie ouders samen met hun kind. Voor de gelegenheid is Peters dochter Jitske Van de Veire ook afgezakt naar de studio om de letterbordjes om te draaien. En het wordt een aflevering vol onthullingen. Peter heeft een verrassing voor Jitske, en omgekeerd biecht zij iets op aan haar papa … De kandidaten zijn: Els & Wout uit Sinaai, Hilde & Imea uit Brakel en Jo & Helene uit Hasselt.

Story image

Els & Wout (44 en 14) uit Sinaai. Els is kinderjuf, Wout studeert wetenschappen en wilt net zoals zijn mama in het onderwijs staan. Els heeft vier pubers in huis rondlopen, maar rekent op haar zoon om de prijzen binnen te halen.

Story image

Hilde & Imea (50 en 15) uit Brakel. Hilde is inspecteur bij de politie, Imea volgt woord-kunst-drama en wil actrice worden. Het geheime wapen van de politie-inspecteur is haar dochter.

Story image

Jo & Helene (47 en 15) uit Hasselt. Jo is bediende, Helene studeert Latijn-Moderne Talen. Ze quizzen vaak samen en Helene kookt graag. Jo is een grote Lego-fan.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde