Skip to Content
“Op het einde van de rit, als iedereen in zijn blootje staat, zijn we allemaal gelijk.”

“Op het einde van de rit, als iedereen in zijn blootje staat, zijn we allemaal gelijk.”

Morgen in Topdokters

Professor Wim Distelmans, pionier in palliatieve zorg en voorvechter van het recht op euthanasie, laat in deze aflevering van Topdokters in zijn ziel kijken. Hij helpt Johanna, een 97-jarige vrouw die tot het besef is gekomen dat ze genoeg heeft van het leven. Bij een andere dame, wiens euthanasieaanvraag is goedgekeurd, voert professor Distelmans de euthanasie zelf uit met de nodige sereniteit.

We maken voor het eerst kennis met oogchirurg professor Peter Stalmans, die later in de reeks uitpakt met een wereldprimeur. En professor Nathalie Roche krijgt Maxim op consultatie, een 8-jarige jongen die gepest wordt omdat hij een huidaandoening op zijn hoofd heeft.

In deze aflevering wordt duidelijk dat Topdokters niet alleen genezen, maar ook zorgen voor hen die niet meer te genezen zijn.

​Een nieuwe aflevering van Topdokters - morgen om 20u35 op VIER.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde