De wereld is veranderd, maar de All Stars van 'The Sky is the Limit' gelukkig niet

De wereld is veranderd, maar de All Stars van 'The Sky is the Limit' gelukkig niet

Bekijk hier de eerste beelden van The Sky is the Limit All Stars

Goed nieuws voor de fans van The Sky Is The Limit, want Peter Boeckx komt met een All Stars-editie vanaf 20 oktober op Play4 en GoPlay.

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Na enkele jaren duiken we terug in het leven van Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne, en maken we kennis met het dochtertje van Harry en Olga. Ook stellingbouwer Michel Van den Brande en containerkoning Yves Maes maken opnieuw hun opwachting, en we komen te weten of de liefde van Marie-Anne De Nil voor ‘de saucisse’ nog even groot is.

Deze sterren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven
De sterren van de afgelopen seizoenen van The Sky Is The Limit laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.
www.goplay.be

The Sky is the Limit All Stars, vanaf 20 oktober op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde