Skip to Content
'Onze dochter heet Delphine'

'Onze dochter heet Delphine'

Morgen integraal te bekijken. Om 22u15 op VIER.

Naar aanleiding van het recente nieuws, DNA-onderzoek wijst uit dat koning Albert II de biologische vader is van Delphine Boël, zal VIER morgen - dinsdag 28 januari om 22u1 5-de tweedelige documentaire 'Onze Dochter Heet Delphine' opnieuw integraal uitzenden.

In 2013 verbreekt Sybille de Selys Longchamps, na meer dan 40 jaar, het grote stilzwijgen. Bijna twintig jaar lang had ze een relatie met de toenmalige koning der Belgen, Albert II. Hij is ook de vader van haar dochter, Delphine Boël, die de hoop om eindelijk erkend te worden als zijn dochter nu realiteit ziet worden.

Voor het eerst praatte Sybille de Selys Longchamps openlijk over haar relatie met Albert: de eerste ontmoeting met prins Albert, de bevalling in ‘aanwezigheid’ van Albert, de openlijke confrontatie met Paola,... Bijna een jaar lang liet ze zich volgen en interviewen door reportagemaker Eric Goens (Het Nieuwshuis), zowel in haar Belgische thuis in Ukkel, als in haar Franse woonst in de Provence. Een onthullende reportage over een hoofdstuk dat jarenlang werd doodgezwegen door de Belgische koninklijke familie, maar waar een DNA-test nu eindelijk een einde aan maakt.

Dubbelaflevering 'Onze dochter heet Delphine', dinsdag 28 januari om 22u15 op VIER.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde