Onverwachte wending in Bompa Bockie:“Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek ben.”

Onverwachte wending in Bompa Bockie:“Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek ben.”

Aflevering 6 op maandag 20 mei vanaf 21u15 op GoPlay en Play4

In de zesde en laatste aflevering - op maandag 20 mei - brengt Bompa Bockie zijn laatste dagen en uren door bij de bewoners, die ondertussen vooral ook vrienden zijn geworden. Hoewel hij verlangt naar het leven buiten het woonzorgcentrum, valt het afscheid hem toch zwaar. Al zijn de herinneringen en levenslessen goud waard. En na een bezoekje van zijn mama, krijgt Bockie waar hij al jaren naar op zoek is: excuses van zijn vader. “Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek ben. Dit was een heel grote frustratie voor mij. Dit verhaal gaat mijn leven toch weer een beetje veranderen", weet Bockie.

De laatste levenslessen van Roger, een laatste keer afspreken met de Rummiclub, een laatste etentje met zijn tafelgenoten, … Maar Bockie zou Bockie niet zijn zonder een afscheid in stijl, met veel Jägermeister en hamburgers. Exact hetgeen wat hij zelf zou willen op zijn eigen begrafenis.

De bewoners nemen afscheid van Bockie en kijken terug op hun avontuur
De bewoners van het woonzorgcentrum hebben er een mooi avontuur opzitten met Bockie die een maand bij hun kwam wonen.
www.goplay.be
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde