Onvergetelijke verjaardag voor Louis: Marc Coucke verwelkomt broers Louis en Hubert in Pairi Daiza

Onvergetelijke verjaardag voor Louis: Marc Coucke verwelkomt broers Louis en Hubert in Pairi Daiza

De boerderij in Opwijk is versierd door de buren, want Louis is jarig. Hij wordt 87 jaar. Ook Peter heeft een verrassing voor de twee broers voorzien: hij neemt ze mee naar Pairi Daiza waar Marc Coucke hen staat op te wachten. De broers genieten van hun bezoek aan de dierentuin, maar zelfs daar lopen er fans van Louis en Hubert rond die met hen op de foto willen.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Peter mag van de eigenaar gratis in het Brugse pand wonen en er zijn eco-winkel uitbaten. Eén keer per maand neemt hij de tijd om zijn budget te controleren. "Aan voeding geef ik niks uit. Om te kunnen leven heb ik geen geld nodig", vertelt Peter. Peters manier van leven heeft veel te maken met zijn moeilijke jeugd. Hij komt uit een welstellend gezin met de nodige moeilijkheden: "Ik heb altijd gedacht dat ik later in een moeilijke situatie terecht zou komen."

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde