Ontdek hier de foto's van James De Musical Live On Stage

Ontdek hier de foto's van James De Musical Live On Stage

Afgelopen weekend bracht James Cooke zijn succesvolle Play-programma James De Musical live naar de Lotto Arena en bezorgde zo 15.000 fans een onvergetelijke avond. Met maar liefst drie uitverkochte zalen, 16 acts, tal van kostuums en een special guest wist James De Musical het publiek te betoveren en verrassen.

Samen met vier bekende gasten - Gert Verhulst, Niels Destadsbaders, Metejoor en Karen Damen – die zelf de hoofdrol spelen in hun musical, bracht James en zijn team een avond vol dans, muziek en spektakel.

James kijkt terug op James De Musical Live On Stage:

James Cooke: “Wow, wat een ongelooflijk gevoel om drie uitverkochte Lotto Arena’s te vullen en het publiek te zien genieten van onze show. Dit was onbeschrijflijk! En niet te vergeten, dankjewel aan heel ons team voor en achter de schermen die deze avond mee mogelijk heeft gemaakt!"
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde