Ontdek de 8 fotografen die zullen strijden voor Het Perfecte Plaatje

Ontdek de 8 fotografen die zullen strijden voor Het Perfecte Plaatje

Binnenkort op Play4 en GoPlay

Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone worden in Het Perfecte Plaatje ondergedompeld in de wondere wereld van fotografie. Zonder enige professionele ervaring zullen ze strijden om het perfecte plaatje te schieten. Elke week krijgen de bekende Vlamingen uitdagende opdrachten voorgeschoteld waarin ze hun creativiteit en technische skills moeten tonen, waardoor ze af en toe eens stevig uit hun comfortzone zullen moeten treden. Met hun lens in de aanslag en de focus op scherp zullen ze de professionele vakjury proberen overtuigen. Wie van deze acht flitst er zich een weg naar de finale?

Deze 8 fotografen zullen strijden voor Het Perfecte Plaatje
Het Perfecte Plaatje, binnenkort op GoPlay en Play4.
www.goplay.be

Astrid Coppens

"Ik kijk ernaar uit om met zo'n professioneel fototoestel aan de slag te gaan en de kunst van fotografie helemaal onder de knie te krijgen."
Story image

Barbara Sarafian

"Rondkijken en observeren is iets wat ik graag doe. Het allerliefste laat ik het ogenschijnlijke banale oplichten door te zeggen dat niets banaal is."
Story image

Bie Baert

"Sluitertijd, diafragma, iso-waarden… Ik moet toegeven dat ik eigenlijk bijna niks ken van al die verschillende termem"
Story image

Filip Peeters

"Uiteraard doe ik mee om te winnen, maar hoop stiekem toch vooral dat ik het overleef tot aan de aflevering met naaktfotografie"
Story image

Ingeborg

"40 jaar geleden heb ik wel eens fotografieles gevolgd, al was dat toen wel met heel antieke toestellen die nu niet meer te vinden zijn…"
Story image

Joffrey Anane

"Als danschoreograaf kom je wel eens in contact met shoots en videoclips. Ik heb wel gevoel voor beeld en beweging, dus ik denk dat ik op die manier een andere kijk heb op de dingen en andere perspectieven zie."
Story image

Jonatan Medart

"Foto's maken met m'n gsm, dat ben ik gewoon. Dan denk ik: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan met één klik op de gsm. Benieuwd of dit programma mij kan overtuigen om vaker een fototoestel te gebruiken in plaats van mijn gsm."
Story image

Julius Persoone

"Ik fotografeer mijn pralines wel eens, maar om dat nu ook te doen met mensen of dieren… Dat is heel andere koek denk ik!"
Story image

De vakjury: Sofie Van De Velde en Zeger Garré

Sofie: "Er moet een verhaal in de foto zitten met emotie, passie en vooral veel eigenheid. ik wil de fotograaf leren kennen via zijn of haar foto."
Zeger: "Een foto moet je meteen vastgrijpen en ontroeren, maar hij moet vooral blijven inspireren."

Presentator: Manu Van Acker

"Ik kijk er enorm naar uit om dit programma te presenteren, en om te ontdekken welke verrassende en grappige dingen er gebeuren als je acht bekende mensen een camera in de hand geeft, en daar een originele opdracht én de nodige tijdsdruk aan toevoegt."
Story image

Het Perfecte Plaatje, binnenkort op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde