Ongezien: Tickets opnames James De Musical in minder dan 20 minuten tijd uitverkocht

Ongezien: Tickets opnames James De Musical in minder dan 20 minuten tijd uitverkocht

Maar goed nieuws voor de fans: James De Musical - Live on Stage komt terug met een gloednieuwe show in de Lotto Arena!

Deze middag werden de gasten voor het derde seizoen van James De Musical aangekondigd. ​ Vlaanderen is duidelijk erg benieuwd naar wat James voor zijn zes nieuwe gasten in petto heeft, want in minder dan 20 minuten tijd waren alle tickets voor het bijwonen van een opname met Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke of de cast van F.C. De Kampioenen volledig uitverkocht.

Reden genoeg voor James Cooke en Play4 om een versnelling hoger te schakelen, en nog meer goed nieuws te brengen voor de fans van James De Musical.

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage eerder dit jaar komt er op vrijdag 19 april 2024 immers een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. ​ De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid.

Welke bekende gasten uit het gelijknamige tv-programma zélf de hoofdrol gaan spelen tijdens deze wervelende liveshow wordt later bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

Op het menu: ongeziene podiumacts, livemuziek, een indrukwekkend ensemble van zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen. En ja, ook bij deze tweede editie zal James mee zingen en dansen, het is nog even afwachten of hij ook deze keer een primeur meebrengt naar de Lotto Arena.

Tickets voor deze tweede editie van James De Musical – Live on Stage zijn vanaf vrijdag 23 juni 2023 om 10u te koop via goplay.be/tickets.

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde