Skip to Content
Ongelukkig met je hès? Ongelukkig met je leven!

Ongelukkig met je hès? Ongelukkig met je leven!

Nonkels haalt +700.000 kijkers op Play4 en is voor tweede week op rij meest opgevraagde serie op Streamz.

Nu Innocent bij de nonkels woont, ontdekt Luc dat zijn hond Kürt waarschijnlijk een racist is. Bovendien hindert Innocents aanwezigheid Willy bij zijn werk als kunstgrasverkoper. Innocent voelt zich nog niet welkom. Om zijn gastgezin te bedanken wil hij voor hen koken, maar het gerecht dreigt te exotisch te worden voor tante Carine. 

​Gracisme en warm
frut , morgen in een nieuwe aflevering van Nonkels om 20u35 op Play4.

En dat de maand mei dé (kunst-)grasmaand bij uitstek is moet je ondernemer Willy Persyn niet vertellen want intussen keken meer dan 700.000 Vlamingen -afkomstig uit alle windstreken- naar de humoristische fictiereeks en is het voor de tweede week op rij de meest opgevraagde serie op Streamz.

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde