Ongeloof bij Gloria Monserez, Pedro Elias, Bart Cannaerts en Jasmijn Van Hoof bij misselijkmakend experiment

Ongeloof bij Gloria Monserez, Pedro Elias, Bart Cannaerts en Jasmijn Van Hoof bij misselijkmakend experiment

Opmerkelijk bezoek van de Britse Dr. Irving Finkel van The British Museum, één van de weinige mensen die Spijkerschrift kan lezen

Lieven Scheire heeft opnieuw vier panklare panelleden uitgenodigd voor een nieuwe aflevering van Scheire en de Schepping. Dit keer zullen Gloria Monserez, Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jasmijn Van Hoof gissen naar de opmerkelijkste wetenswaardigheden die Lieven heeft klaargestoomd. Zo komen ze te weten op welke gekke manier wetenschappers ontdekten dat ooievaars in Afrika overwinteren, waarom onze lampen niet zo lang meegaan en hoe ons brein ons misselijkmakend beetneemt wanneer we naar een ronddraaiend raam kijken.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Hoog bezoek in de vijfde aflevering van Scheire en de Schepping, want de vorst der vorsers is deze week Dr. Irving Finkel. Deze zeer opmerkelijke man is één van de weinige mensen op deze wereld die spijkerschrift kan lezen. Zo ontcijferde hij de spelregels van het 'Game of Ur', een gezelschapsspel van 2600 voor Christus dat nu - online - nog steeds gespeeld wordt. En dat kan dus dankzij de Britse Dr. Finkel.

Aflevering 5 van Scheire en de Schepping, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde