Skip to Content
Omgekeerde wereld: Siri schakelt hulp in van hondenfluisteraars Joris en Dominique voor de ideale hondenmatch

Omgekeerde wereld: Siri schakelt hulp in van hondenfluisteraars Joris en Dominique voor de ideale hondenmatch

Morgen, woensdag 26 januari, om 20.35 in Viervoeters op Play4

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Viervoeters ligt de lat hoog voor Dominique en Joris. Niemand minder dan Siri vraagt hen voor één keer om hulp. Libelia is ​ niet enkel zelfstandig keramiste, maar ook de Vlaamse stem achter de spraakassistent van Apple en zij is op zoek naar haar droomviervoeter: “Als keramiste is mijn atelier thuis en werk ik veel alleen. Ik zou dus wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Het is wel nieuw voor mij. Het zou de eerste hond zijn in ons huishouden.” Zal het klikken met husky Charly?

Uiteraard zijn Joris en Dominique ook nieuwsgierig naar hoe ze plots de stem werd van Siri: “Mensen horen nu vaak mijn stem omdat ik de Vlaamse Siri ben bij Apple, maar dat is 20 jaar geleden opgenomen. Ik heb daar recent niks meer mee te maken gehad. Ik heb het ook maar een paar jaar geleden te horen gekregen dat ik Siri zou worden.”

Daarnaast droomt de Familie Van Damme al heel lang van een hond. Maar het is vooral dochter Yara die een knuffelvriend wil. Yara heeft autisme en zoekt een harig maatje bij we ze tot rust kan komen.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde