Skip to Content
Noodlot slaat toe: Gert Verhulst ondergaat spoedoperatie voor laatste Battle

Noodlot slaat toe: Gert Verhulst ondergaat spoedoperatie voor laatste Battle

Kan hij morgen zijn Irish Dance-choreografie nog tot een goed einde brengen?

De voorbije weken en maanden hebben Gert, James, Katja en Najib hard moeten trainen voor De Battle en morgen – zaterdag 7 december - is het al de vierde en laatste keer dat ze vol aan de bak moeten. Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst: in aanloop naar zijn Irish Dance-choreografie moest Gert Verhulst met spoed geopereerd worden aan zijn knie. En dat slechts 14 dagen voor de proef: “Ik was al eens geopereerd aan de meniscus van mijn knie. Ik was maar net op tijd klaar voor de show, maar daarna heeft ook mijn andere knie het begeven op het moment dat ik terug kon beginnen trainen.” Zijn een een operatie en een spuit tegen de pijn voldoende om Gert recht te houden?

Najib mag zich ondertussen uitleven in de Japanse keuken, want hij moet een demonstratie teppanyaki geven.

Katja zet haar leven op het spel als een echte stuntvrouw. Zij moet durf, koelbloedigheid en heel snel lopen combineren om een volledig stuntparcours binnen de tijd af te werken.

James moet van 250 schilderijen uit het Rijksmuseum zowel de schilder en als de volledige titel kennen.

Erik Van Looy, Eddy Planckaert, Jörgen Raymann en Trijntje Oosterhuis zijn de opdrachtgevers van de dag.

Story image

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde