Nonkels-reünie in Scheire en de Schepping met Jelle De Beule, Wim Willaert, Manu Van Acker en Isabelle Van Hecke

Nonkels-reünie in Scheire en de Schepping met Jelle De Beule, Wim Willaert, Manu Van Acker en Isabelle Van Hecke

Panelleden schrikken zich rot bij explosief experimentje: "Probeer dit vooral niet thuis"

Vier acteurs uit ‘Nonkels’ raden deze week naar de verhalen van nonkel Lieven. Wim Willaert, Manu Van Acker, Isabelle Van Hecke en Jelle De Beule komen te weten welke vogel de absolute camouflagekampioen is, hoe Duitsers efficiënt hun eitjes pellen en wanneer je aan een alligator kan schudden. Maar ook testen ze uit hoe hoog de luchtdruk eigenlijk écht is, en dat zorgt toch even voor een paniekmomentje bij de panelleden…

Nonkels-cast schrikt zich rot bij explosief experimentje: "Probeer dit vooral niet thuis"
Als Lieven vier veiligheidsbrillen uitdeelt, zien de panelleden het grappige er nog van in. Maar tijdens het experiment zelf is er eerder paniek te bespeuren.
www.goplay.be

Als Lieven vier veiligheidsbrillen uitdeelt, zien de panelleden het grappige er nog van in. Maar als hij de brandalcohol van onder zijn desk haalt, komt er toch een lichte bezorgdheid naar boven bij de panelleden. Als Manu vraagt of ze zich naar achter moeten verplaatsen, antwoordt Lieven dat hij van zelf wel naar achter zal springen. En gelijk heeft hij, want als de presentator een brandende lucifer laat vallen in een fles met een laagje brandalcohol zodat de fles implodeert, springen zowel Manu als Isabelle een paar meter achteruit.

De vorst der vorser die deze week langskomt in de studio is dr. Pim Heckman. Hij doet onderzoek naar hoe je met blauw laserlicht verloren informatie in je hersenen opnieuw kan oprakelen.

Aflevering 3 van Scheire en de Schepping, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde