Skip to Content
No more dancing voor Karen Damen in Dancing With The Stars

No more dancing voor Karen Damen in Dancing With The Stars

Kat, James, Leen en Ian stoten door naar halve finale

Dancing With The Stars schakelde deze week een versnelling hoger. Voor Karen Damen was het de dansversnelling te hoog waardoor zij is uitgedanst. Tijdens de Family & Friends show pakte ze uit met een moderne dans op het liedje ‘Something Just Like This’ van The Chainsmokers & Coldplay, dat door progeriapatiënten Amber en Michiel - die haar nauw aan het hart liggen - werd gekozen. Daarnaast stond ze ook samen met de vier andere danskoppels op de planken voor de cha cha cha-marathon. En die laatste dansopdracht had grote gevolgen, want Karen bengelde na de punten van de jury plots helemaal onderaan het klassement. Kat, James, Ian en Leen moeten volgende week vol aan de bak voor een plek in de finale. Het thema dan is Hollywood.

Karen Damen: “Ik kijk ernaar uit om mijn danswondes te laten genezen en nog eens goed uit te slapen (lacht)! Mijn danspartner Frank verdient trouwens echt een standbeeld voor het vele geduld dat hij heeft gehad tijdens onze samenwerking. Ik ga alleszins met een heel fijn gevoel terugkijken op dit avontuur.”

Het dansparcours van Karen kende heel wat ups en downs. De jury kon ze niet altijd overtuigen en dat maakte het mentaal best zwaar. Nu kan ze wel rustig terug op adem komen en alles verder opvolgen vanuit het publiek. Karen danste de voorbije weken samen met haar danspartner Frank ook een Argentijnse tango, een cha cha cha, een Weense Wals, een freestyle en een rumba.

Dancing With The Stars – Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

Barbara Salomon SBS Belgium,SBSBelgium NV,De Vijver Media,SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde