Skip to Content
Nipplegate en Peter Pan-syndroom in laatste aflevering Zo Man Zo Vrouw

Nipplegate en Peter Pan-syndroom in laatste aflevering Zo Man Zo Vrouw

Story image

In de laatste aflevering van Zo Man Zo Vrouw heeft Jani een hele kluif aan Joris (29) en Sabine (28) uit Kessel-Lo. Sabine houdt van piercings en tatoeages en die wil ze ook showen aan de buitenwereld. Zeker als ze uitgaat, is het wat Sabine betreft bloot, bloter, blootst. Zelfs ondergoed komt er niet altijd aan te pas. Sabine staat graag in de spotlight, Joris absoluut niet. Zijn kledij moet vooral goedkoop en comfortabel zijn. Een zwembroek in combinatie met een dikke pandatrui is dan ook geen uitzondering.“Ik noem dit het Peter Pan-syndroom. In zijn hoofd is hij nog steeds 12 jaar en zo kleedt hij zich ook”, zucht Sabine.

Joris weet wat hij wil: zijn vrouw een make-under geven, zodat mensen hen wat minder aanstaren wanneer ze samen over straat lopen. En daar is Jani het ook mee eens: “Voor een veganiste te zijn, kleedt Sabine zich als een hespenrol (lacht).” En ook Sabine heeft een hele andere man voor ogen, eentje met stijl en klasse. Al zal het geen gemakkelijke opdracht worden, want Joris is niet bepaald een shopping queen: “Ik ben nog nooit in een shopping center geweest. Mijn moeder koopt mijn kleren altijd, dus dit is een hele ervaring.”

Zo Man Zo Vrouw - Laatste aflevering op dinsdag 5 februari om 20.35 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde