Nieuwsjagers: De strijd om het nieuws van een krantenredactie

Nieuwsjagers: De strijd om het nieuws van een krantenredactie

Vanaf morgen, nieuw bij VIER

Vanaf morgen volgt Nieuwsjagers op VIER de dagelijkse jacht op primeurs door de redactie van een populaire krant. Van gloriemoment tot dramatische gebeurtenis: voor elk verhaal staat een journalist dag en nacht paraat in een race tegen de tijd én de concurrentie. Want Nieuwsjagers zijn de mensen die bepalen waarover u morgen zal praten.

Op 17 augustus 2017 wordt Las Ramblas in Barcelona opgeschrikt door een terroristische aanslag. Een bestelwagen rijdt er in op de menigte en maakt ook één Belgisch slachtoffer. Wanneer het nieuws de redactie bereikt, is het alle hens aan dek en schakelt het team een versnelling hoger. Redacteur Kim springt op de eerste vlucht richting Spanje om getuigenissen te verzamelen, Dirk gaat ondertussen op zoek naar de identiteit van het Belgische slachtoffer. 

Ook het nieuws dichter bij huis maakt de krant. Gerechtsjournalist Pieter onderzoekt een dossier van twee verdwenen meisjes die mogelijks in de handen van tienerpooiers zijn gevallen. En regioreporter Peter trekt naar de jaarlijkse hoogmis van de West-Vlaamse beau monde: Waregem Koerse.

Nieuwsjagers - Vanaf morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde