Skip to Content
Nieuwe huizenjacht geopend in het Dijleland

Nieuwe huizenjacht geopend in het Dijleland

In de week van 26 februari draait alles om ligging, ligging, ligging. Het centraal gelegen Dijleland - de streek rond Leuven, Brussel en Mechelen - is hierom dan ook enorm gegeerd. De handige verbindingswegen, de vele waterlopen en de groene weides maken het een prachtregio om te wonen. Helaas heeft al die luxe wel zijn prijs, en liggen de woonprijzen hier aan de hoge kant.

Als zaakvoerder van maar liefst zeven kantoren in zijn regio, is Stijn dé Big Fish van het Mechelse. Al van in zijn jeugd droomde hij ervan om ooit makelaar te worden. En zijn dromen kwamen uit, want van topverkoper groeide hij al snel uit tot zaakvoerder. Met zijn 24 lentes heeft Clint er al een serieuze carrièreswitch op zitten. Hij was een beloftevolle profvoetballer bij KV Mechelen, maar door een auto-ongeluk heeft hij zijn goal moeten ruilen voor een vastgoedkantoor. Volgens deze ex-doelman is zijn topsportverleden zijn sterkste troef, want met dezelfde gedrevenheid en passie gaat hij nu de huizenmarkt te lijf. De 49-jarige Tinne runt al jaren haar thuiskantoor vanuit Heverlee. Voor al haar klanten gaat ze steeds door het vuur. Haar persoonlijke aanpak en hart vol passie zorgen ervoor dat ze letterlijk elk pand verkocht krijgt. Dat belooft.

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Maandag 26 februari
Wenting en Alexander

Wenting en Alexander zijn beiden financieel adviseur en verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland. Clint bijt vandaag de spits af met een knappe nieuwbouwwoning in Herent, Stijn neemt het koppel mee naar Tremelo en Tinne laat hen een erg ruime villa met grote tuin zien. 

 

Dinsdag 27 februari
Lynn en Davy

Lynn en Davy zoeken een tof huis met veel open ruimtes en genoeg parkeergelegenheid. Na twee jaar samenwonen zijn verkoopster Lynn en dj Davy op zoek naar een groter huis waar genoeg plaats is om zowel binnen als buiten feestjes te geven, liefst in een rustige straat. Clint vindt een moderne woning in een doodlopende straat die die ‘omgekeerd’ gebouwd is. Beneden de slaap- en badkamers, boven een enorme leefruimte met groot terras en adembenemend zicht op de Vaart.

 

Woensdag 28 februari
David en Audrey

David en Audrey gaan volgend jaar trouwen en zijn op zoek naar een instapklare, grote woning met ruimte voor een naai- en pottenbakkersatelier. Tinne toont hen een verbouwd boerderijtje in Sterrebeek, ex-profkeeper Clint probeert vandaag te scoren met een bel-etagewoning uit de jaren 70. Stijn neemt hen mee naar een vrijstaande villa met alles erop en eraan.

 

Donderdag 29 februari
Dorien en Ronald

Dorien en Ronald zijn beiden personal coach en vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten. Ondanks hun mooi budget, wordt de zoektocht niet makkelijk in de dure regio Herent-Haacht. Welke makelaar vindt het ideale pand? En wie krijgt een bod?

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde