Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Maak kennis met Nouchka en Sabeau

Week 3 in Big Brother, tijd om twee nieuwe bewoners het huis in te sturen. Nouchka en Sabeau zullen vanavond hun opwachting maken in het huis. Benieuwd wat deze nieuwe bewoners teweeg gaan brengen in de groep.

Nouchka
​34 jaar (Oostende, BE)

“Mensen vinden mij soms wat te uitbundig.”

Nouchka is een avontuurlijk persoon en gelooft erin dat zij alle eigenschappen van een Big Brother winnaar bezit. Ze kan goed tactisch denken, de spellen en de mindtricks zijn haar op het lijf geschreven. Ze weet hoe het is om aan een spelprogramma mee te doen en zal altijd alles geven. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een échte strijder.

Sabeau
​20 jaar (Zaandam, NL)

Story image

“Je kan geen voorkeur hebben als je nog niet alles hebt geprobeerd.”

Laat je niet misleiden door knappe looks van Sabeau want ze heeft nog veel meer in haar mars. Voor haar is persoonlijke groei onwijs belangrijk en ze steekt dit dan ook niet onder stoelen of banken. Hierdoor lijkt ze in gesprekken veelal ouder dan ze daadwerkelijk is. Ooit wil ze graag 12 maanden op een onbewoond eiland zitten, maar nu begint ze eerst met een verblijf in het Big Brother-huis.

Wanneer: Big Brother wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22u15 uitgezonden op Play4 en vanaf 20u30 op Goplay. Elke zaterdag is er om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde