Skip to Content
Nieuw wekelijks videodagboek ‘Topdokters: Corona’ volgt coronacrisis door de ogen van Topdokters

Nieuw wekelijks videodagboek ‘Topdokters: Corona’ volgt coronacrisis door de ogen van Topdokters

Vanaf 30 maart elke maandag op VIER

VIER volgt vanaf vanavond – maandag 30 maart – de coronacrisis op de voet in een nieuw wekelijks videodagboek: Topdokters: Corona. Daarin laten Vlaamse Topdokters in hun hoofd en hart kijken en tonen vooral hoe zij deze periode persoonlijk beleven. Zij vormen de frontlinie tegen het virus en registreren door hun eigen ogen de impact ervan op de wereld. Via skypegesprekken en zelf gefilmde beelden vertellen ze de kijker hoe ze zowel thuis als op hun werk omgaan met de risico’s en onzekerheid.

Het werk van elk van deze specialisten is de voorbije weken drastisch veranderd. Ze zetten alles op alles om zoveel mogelijk patiënten de beste zorg te geven. De reporters van Topdokters houden met hen online contact via Skypegesprekken. Daarnaast kregen de dokters een gsm waarmee ze zelf filmen, thuis en in het ziekenhuis.  

Topdokters: Corona - vanavond om 21.20 na de Topdokters: Corona Special
​& Vanaf 6 april elke maandag om 20.35.

Noot voor de redactie:
De video kan je overnemen via deze embedcode: ​ ​

<div class="responsive-video-wrapper" style="position: relative; display: block; width: 100%; height: auto; overflow: hidden;"><canvas width="16" height="9" style="display: block; width: 100%; height: auto;"></canvas><iframe src="https://www.vier.be/embed/video/public/31161" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="none" style="position: absolute; left: 0; top: 0; right: 0; bottom: 0; display: block; width: 100%; height: 100%; overflow: hidden;"></iframe></div>

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde