Skip to Content
Nieuw seizoen Huizenjagers met o.a. Celien Deloof, Jimmy De Jonghe, Pieter Porters, Henk Van Cauwenbergh & Bert Van Poucke

Nieuw seizoen Huizenjagers met o.a. Celien Deloof, Jimmy De Jonghe, Pieter Porters, Henk Van Cauwenbergh & Bert Van Poucke

Vanaf morgen 28 januari telkens van maandag tot donderdag om 19.45 op VIER

In de vooravond bouwt VIER een mooie traditie op met Huizenjagers. Al 3 seizoenen lang geven gepassioneerde makelaars uit heel Vlaanderen het beste van zichzelf om een huis op maat te vinden voor de kandidaat-kopers. 300 huizen uit 25 verschillende streken passeerden al de revue en vanaf 28 januari komen daar in het vierde seizoen nog eens 132 huisbezoeken bij. 11 weken lang – van maandag tot donderdag – gooien elke dag drie nieuwe Huizenjagers alles in de strijd om de titel van beste makelaar én een bod in de wacht te slepen. Elke misstap, blunder, straffe zet of sterke verkoopstechniek wordt onder de loep genomen. Wie krijgt het meeste punten van de kandidaat-kopers?

Dit seizoen duiken er ook enkele bekende gezichten op onder de makelaars zoals Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans en Bert Van Poucke, bekend van De Kotmadam. En ook bij de kandidaat-kopers zitten enkele bekende koppen zoals Beerschot-Wilrijk-voetballer Jimmy De Jonghe, top interieur-decorateur Pieter Porters en showbizz fotograaf Henk Van Cauwenbergh.

10 verschillende streken

Dit seizoen zoeken de makelaars naar panden in Aalst, Rivierenland, Gent, Noordkust, Antwerpen, Zuiderkempen, Druivenstreek, Noorderkempen, Groene Gordel rond Brussel en Haspengouw. Nieuw dit jaar is dat er ook een miljoenenweek gepland staat, waarin de Huizenjagers jagen op de meest exclusieve gebouwen, huizen en villa’s.

Week 1

In de eerste week zakken de Huizenjagers af naar Aalst, ideaal gelegen tussen Brussel en Gent. En wat mooi meegenomen is: de prijzen liggen hier een stuk lager dan in de grote steden van ons land.

Als eerste probeert de flamboyante makelaar Yoeri zijn troeven te spelen. Deze 47-jarige vastgoedverkoper runt op zijn eentje een kantoor in Aalst. Yoeri rolde op een heel aparte manier in het vak: na een meditatie. Het ondernemerschap werd hem alvast met de paplepel ingegeven. Hij wil koste wat het kost het droomhuis voor de kandidaat-kopers vinden.

Hij krijgt concurrentie van Ilona. Zij runt haar eigen kantoor in Baardegem. Werken voelt voor Ilona als thuiskomen, want haar kantoor ligt net naast haar huis. Zijn haar jarenlange ervaring én een flinke portie mensenkennis voldoende voor de overwinning?

De jonge, ambitieuze makelaar Philip probeert daar nog een stokje voor te steken. Hij werkt in een immokantoor in het hartje van Aalst. Philip maakte kennis met de vastgoedwereld door zijn familie en kreeg de smaak helemaal te pakken. Een geslaagde verkoop kan enkel als je vertrouwen uitstraalt en het goed kunt uitleggen. En net dat is deze jongeman op het lijf geschreven.

Aflevering 1:

Sophie en Pieterjan zoeken een huis met een landelijk karakter en wel liefst zo snel mogelijk, want ze stappen heel binnenkort in het huwelijksbootje. Het perfecte huwelijkscadeau moet voor hen een grote badkamer, een open keuken met eiland, een onderhoudsvriendelijke tuin én een fitnessruimte bevatten. Ze hebben €300.000 euro over voor hun droomhuis.

Aflevering 2:

Jolien en Hans zoeken een droomhuis in Wetteren. Voor hen is het belangrijk dat er twee slaapkamers zijn en veel lichtinval maar er moet vooral plek genoeg zijn voor de huisdieren: een tuin voor de katten én een vijver waar ze hun koivissen in kunnen onderbrengen. En omdat Hans een professioneel fietser is, heeft hij veel plaats nodig voor zijn tweewielers. Alles moet binnen het budget van €260.000 euro.

Aflevering 3:

Petra, Sven en hun kinderen Eva en Sam zoeken een rustig gelegen fermette of bungalow voor €450.000. Het belangrijkste voor het gezin is dat er een slaapkamer mét badkamer op het gelijkvloers is. Op de koop toe, is een zwembad in de tuin een must voor de sportieve kinderen. Petra en haar zoon Sam zullen vandaag de Huizenjagers en hun vondsten beoordelen.

Aflevering 4:

De jonge Jana en Jens zullen ongetwijfeld streng zijn, want ze zijn al twee jaar op zoek naar hun droomhuisje voor €400.000. Het moet een karaktervol en lichtrijk huis zijn met een tuin en garage. En voor vlogger Jens is een mancave de belangrijkste eis. Het zal niet makkelijk worden voor de Huizenjagers, want Jana en Jens willen instant verliefd worden of het wordt niks.

Welke Huizenjager mag zich deze week de koning of koningin van het vastgoed noemen?

Huizenjagers - van maandag tot donderdag om 19.45 op VIER

 

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde