Skip to Content
Nieuw in Klopjacht: maak kennis met de kliklijn

Nieuw in Klopjacht: maak kennis met de kliklijn

De kliklijn doet meteen zijn werk, speurders zitten volgend duo al op de hielen

In de eerste aflevering waren de speurders al meteen goed op dreef. Anja werd al na enkele uren opgepakt waardoor Lothar nu noodgedwongen alleen verder moet. De 14 voortvluchtigen moeten nog een stevige 394 uur uit handen van de speurders blijven. Al zal dat niet zo gemakkelijk zijn met de verrassing die Axel achter de hand heeft.

In aflevering 2 krijgen de voortvluchtigen en de speurders het nieuws te horen dat de kliklijn is geopend. Iedereen die de voortvluchtigen opmerkt, kan contact opnemen met de speurders.

Imke: "Overal waar je nu hulp gaat vragen, is er de mogelijkheid dat ze ons gaan verklikken.”

Verklikkers die een gouden tip naar de speurders sturen, maken kans op een mooie geldsom. Niemand is nog te vertrouwen. En of de kliklijn zijn werk doet...

Speurder: “Flash, flash, we hebben het voertuig in zicht.”

Aflevering 2 van Klopjacht vanaf 19.55 te zien op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde