Nieuw Blind Gekocht-koppel Chloë en Tony is wanhoop nabij: "Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen."

Nieuw Blind Gekocht-koppel Chloë en Tony is wanhoop nabij: "Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen."

Aflevering 7 Blind Gekocht beschikbaar vanaf woensdag 29 mei om 21u15 op GoPlay en Play4

Nieuw koppel in Blind Gekocht is de wanhoop nabij: "Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen"
Het is vijf voor twaalf voor Tony en Chloë. Zij willen hun kinderen een veilige thuis geven.
www.goplay.be

In Wetteren ligt er een stevige uitdaging te wachten op Kinga en Christophe: een veilig huis vinden voor Chloë en Tony. Momenteel wonen zij in een huis dat absoluut niet geschikt is voor hun twee kleine kinderen. Zo kunnen ze hun kinderen boven niet alleen laten rondlopen door een open trap en overloop. Ze zitten dan ook met de handen in het haar: "Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen. Hier kan een kind doorvallen." En dan is er nog een budgetkwestie, want in de prijsklasse van Tony en Chloë lijkt er niets te vinden …

In de vorige aflevering maakten de experten en Vlaanderen kennis met Seppe en Niels, die hopen hun droomhuis te vinden in Heule. Kinga heeft voor hen een woning gekocht die nog flink wat opknapwerk kon gebruiken. Zijn ze tevreden met het eindresultaat? En wat is er met de tegelkachel gebeurd?

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde