Skip to Content
Nagelbijtende hondmoeting in Viervoeters: “Worst case gaat hij bijten.”

Nagelbijtende hondmoeting in Viervoeters: “Worst case gaat hij bijten.”

Aflevering 6 op woensdag 6 oktober om 20u35 op Play4

In een nieuwe aflevering van Viervoeters staan Joris en Dominique voor een moeilijke opdracht. Het sportieve koppel Steven en Klaartje heeft tijd en ruimte om een derde hond te verwelkomen, maar het moet dan wel boteren met hun andere honden Dillon en Sam: “Onze hond Dillon, die ook geadopteerd is, doet het niet altijd even goed met andere honden. En daar hebben we wel wat schrik voor. Worst case gaat hij bijten.” ​ Gelukkig kunnen ze beroep doen op de professionele begeleiding van de experten.

Story image

Ludo en Ria hebben al heel hun leven honden gehad. Na een korte hondenpauze zoeken ze nu een nieuwe viervoeter. Over de grootte en het ras discussiëren ze dagelijks.

Story image

Vrijgezel Tine heeft onlangs een appartement gekocht en is klaar om dat te delen met een harige huisgenoot. 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde