Peter Boeckx sluit hoofdstuk af en neemt afscheid van The Sky is the Limit

Peter Boeckx sluit hoofdstuk af en neemt afscheid van The Sky is the Limit

Peter: ‘Het was een voorrecht om in de wereld van de happy few te vertoeven.’

Onder het motto: ‘ik heb het goed, iedereen mag het goed hebben’ geven de vertrouwde gezichten van de afgelopen seizoenen van The Sky is the Limit nog een laatste keer een blik in hun leven.

In de laatste aflevering vieren Willy en Marie-Jeanne het 60 jarige bestaan van de Naessens groep, is het een hoogdag voor Harry en Olga want Cataleya wordt gedoopt en nodigt Marie-Anne haar favoriete chefs uit voor het 125 jarige bestaan van De Nil.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Vrijdag de laatste aflevering van The Sky is the Limit All Stars op Play4 en GoPlay.


​Bekijk nu ook het volledige seizoen op GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde