Na alle hints van de voorbije dagen is het officieel: het nieuwe seizoen van De Mol start op 24 maart

Na alle hints van de voorbije dagen is het officieel: het nieuwe seizoen van De Mol start op 24 maart

De voortekenen waren er. Nu is het ook bevestigd: op zondagavond 24 maart start het nieuwe seizoen van De Mol.

Vreemd kronkelende Strava-ritjes. Een verdachte padelwedstrijd. Een geheimzinnige glitch in het scherm achter Gert Verhulst. En nachtelijke projecties op grote gebouwen.
​Trouwe fans van De Mol gingen meteen aan het puzzelen met de mysterieuze berichten die de afgelopen dagen opdoken in Vlaanderen. De projecties van het logo van De Mol in Antwerpen, Gent en Leuven flikkerden en vormden zo de morsecode voor de startdatum: 24 maart.

Maar met het logo is ook iets anders aan de hand. Wat betekent het cijfer 2 dat erin verwerkt is?
​In de gloednieuwe trailer voor dit 12e seizoen licht Gilles De Coster een klein tipje van de sluier op: “Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel.

In Sicilië wordt het anders: De Mol komt terug vanaf zondag 24 maart.
Je zou deze video misschien 2 keer willen bekijken…
De Mol zie je vanaf zondag 24 maart op Play4 en GoPlay. Ontdek de nieuwe Mol-kandidaten al op zondag 17 maart in Café De Mol.
www.goplay.be

Het nieuwe seizoen van De Mol speelt zich af in Sicilië. De kandidaten maken een adembenemende rondreis op het grootste eiland van de Middellandse Zee.

CAFÉ DE MOL, LIVE VANUIT PLAY ZUID

Op zondag 17 maart ontvangt Dennis Xhaët presentator Gilles De Coster in Café De Mol om de nieuwe kandidaten in primeur voor te stellen aan moljagend Vlaanderen. Vanaf 24 maart, meteen na de aflevering van De Mol, kunnen trouwe fans en fervente moljagers samenkomen in Play Zuid om op zoek te gaan naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. Het is dé plek om elke zondagavond live in Play Zuid een glimp op te vangen van de afvaller en samen met vrienden en familie te speculeren over intrigerende theorieën en slimme ontdekkingen.

FINALE DE MOL, OP 12 MEI IN KINEPOLIS ANTWERPEN

Net als vorig jaar wordt op zondag 12 mei de finale van De Mol rechtstreeks uitgezonden in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van Gilles De Coster, de deelnemers van dit en vorige seizoenen en heel wat trouwe fans. Tickets zijn nu al te koop via kinepolis.be.

Café De Mol vanaf zondag 17 maart op Play4 en GoPlay.
De Mol start vanaf zondag 24 maart op Play4 en GoPlay.
Finale van De Mol op zondag 12 mei in Kinepolis Antwerpen.

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde