Skip to Content
Na 23 (!) keer verhuizen eindelijk klaar voor een hond

Na 23 (!) keer verhuizen eindelijk klaar voor een hond

Aflevering 5 Viervoeters op woensdag 29 september om 20u35 op Play4

In aflevering 5 van Viervoeters maken Joris en Dominique kennis met Peter en Pieter. Na maar liefst 23 keer verhuizen, zijn ze eindelijk gesetteld en hopen ze hun droom in vervulling te laten gaan: een lieve, aanhankelijke en rustige asielhond adopteren. En liefst eentje die ook goed is met de ouders van Peter, die bij hen inwonen.

Heidi en Tim zijn ook op zoek naar gezelschap voor hun labrador Lisa. Maar zal Lisa de aanwezigheid van labrador Ester wel op prijs stellen? Ester kwam in het asiel terecht nadat ze voor een broodfokker niet meer 'rendabel' bleek te zijn.

Karen en haar drie kinderen zijn na het overlijden van hun Bullmastif Kamiel klaar om een nieuwe vriend te leren kennen. En liefst een zo groot mogelijke knuffelbeer.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde