Mysterybox verandert in uglybox: "Ik moet kokhalzen!"

Mysterybox verandert in uglybox: "Ik moet kokhalzen!"

Aflevering 3 Celebrity MasterChef Vlaanderen beschikbaar vanaf maandag 11 maart 21u15 op GoPlay en Play4

The food, the bad and the ugly. Maak van ’s werelds lelijkste ingrediënten een pareltje, dat is de opdracht waar de Celebrity MasterChefs voor staan. De gevreesde mysterybox is voor de gelegenheid omgedoopt tot uglybox met o.a. een runderhart, zwarte rijst, wulken, wilde paddenstoelen, koolraap, zeewolf en schorseneren. De opdracht is voor de één een deugd en voor de ander, zoals voor Daan, de hel: "Ik hoopte niet op orgaanvlees en schelpdieren … het zit er allemaal in. Ik moet zo kokhalzen van die vis." Presentatie is dit keer alles, want de lelijkste gerechten proeft de jury niet. En de inzet is hoog: een immuniteitspin.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde