Skip to Content
Morgen staat dat in alle gazetten! De Slimste Mens is omgekochte boel!

Morgen staat dat in alle gazetten! De Slimste Mens is omgekochte boel!

De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf maandag 18 oktober op Play4.

Mister "E" doemt weer op uit de duisternis en laat deze keer zijn ware gelaat zien. Vorig seizoen vertelde Mister "E" ons nog hoe de kwis ooit onstond op de set van een pornofilm, maar deze keer gaat The Quizfather nog een stapje verder en onthult hij ook hoe de kwis te winnen is: "Er zijn van die mensen die denken dat dit maar een onnozel kwiske is. Awel, ik zal eens vertellen hoe het er echt aan toegaat. En laat één ding direct duidelijk zijn. Ik bepaal de regels. Want op alles staat een prijs. Dus ook op de vragen van De Slimste Mens ter Wereld."

De Slimste Mens ter Wereld seizoen 19, vanaf maandag 18 oktober op Play4.

Story image

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde