Skip to Content
Morgen de laatste aflevering van Bye Bye Belgium: kunnen het reiscafe en hotel eindelijk geopend worden?

Morgen de laatste aflevering van Bye Bye Belgium: kunnen het reiscafe en hotel eindelijk geopend worden?

Marianne gaat over de rooie door een wilde slang aan het zwembad

De 3 koppels zitten al maanden in een eenzame lockdown in het buitenland wanneer er verlossend nieuws komt. Dankzij versoepelingen mogen Ruud en Jan onverwachts de allereerste gasten ontvangen in hun hotel in Frankrijk. Maar zijn ze hier wel klaar voor?

Jan: "Voor het hotel zijn we zo goed als klaar, maar ja wanneer weet je of je echt klaar bent."

De verbouwing van het reiscafé van Lotte en Rachid is bijna af. Ze zitten nu aan het einde van hun spaargeld en moeten dringend openen maar de Marokkaanse overheid laat nog geen toeristen toe.

André timmert nu al maanden aan zijn sterrenwacht in Spanje en ook daar maken hij en zijn vrouw Marianne zich klaar voor de komst van de eerste astroliefhebbers. Wanneer Marianne en André genieten van het zonnetje, komt er plots een slang opduiken in hun huis. De angst neemt toe bij het koppel.

"Marianne: ik sta helemaal te trillen, great goodness."

De laatste aflevering van Bye Bye Belgium, woensdag op Play4 en Goplay.be om 21u25 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde