Mister Gay Belgium neemt samen met drie andere ambitieuze jongeren deel aan Komen Eten

Mister Gay Belgium neemt samen met drie andere ambitieuze jongeren deel aan Komen Eten

In de week van 23 april laten vier ambitieuze jongeren in Komen Eten zien wat ze in huis hebben. De 17-jarige Liandra is naast ster in Ketnetserie D5R een heus Instagramfenomeen en droomt van een carrière als juwelen- of modeontwerpster​. Jaimie (18) zet zich als Mister Gay Belgium actief in voor de holebigemeenschap en wil de problematiek rond holebi's en LGBT's aankaarten​. De 17-jarige Isabelle is gebeten door de gastronomische microbe en wil haar leeftijdsgenoten verrassen met een culinaire ervaring van jewelste. De week wordt afgesloten door student journalistiek Jeroen (18). In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met zijn blog 'Recht van 't stad', waar hij op zoek gaat naar mooie verhalen van de gewone man in de straat. 

Komen Eten - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.


Maandag 23 april
Liandra uit Berchem

Liandra heeft nog maar 17 jaren op haar teller staan en toch heeft ze al heel wat bereikt in het leven: ze ging al naar Junior Eurosong als danseres, speelde mee in de populaire Ketnetserie D5R én bracht een eigen biografie uit: 100% Liandra. Maar daar stopt het niet. Liandra droomt van een carrière als juwelen- of modeontwerpster. Haar looks en fashiontips deelt ze op haar blog, haar gadgets verkoopt ze via haar eigen webshop. Op Instagram heeft ze meer dan 60.000 volgers. Liandra’s roots liggen in Chili, vanavond brengt ze dan ook een exotische keuken.


Dinsdag 24 april
Jaimie uit Wingene

De 18-jarige Jaimie is een geëngageerde, ambitieuze jongeman. Als Mister Gay Belgium 2017 zet hij zich actief in voor de holebigemeenschap: Jaimie is ervan overtuigd dat hij een verschil kan maken in de wereld en wil de problematiek rond holebi's en LGBT's aankaarten. Vooral het opkomend geweld tegen holebi’s is een thema dat hem na aan het hart ligt. Tijdens zijn studies werd hij immers zelf geconfronteerd met geweld. Zijn kookkunsten erfde Jaimie van zijn vader en oma, daarom zal hij dus echte familiegerechten serveren. 


Woensdag 25 april
Isabelle uit Kapellen

De 17-jarige Isabelle is een bezige bij die perfect weet wat ze wil. Isabelle studeert sociaal-technische wetenschappen en wil daarna hotelmanagement volgen. In het weekend werkt ze in een gastronomisch restaurant én traint ze in een voetbalclub. Als een echte professional ontvangt Isabelle haar gasten in het huis van haar ouders en legt ze hen culinair in de watten. Zo krijgen ze gebakken scampi met avocadocrème en limoenvinaigrette als voorgerecht en een heerlijke picanha bij het hoofdgerecht.


Donderdag 26 april
Jeroen uit Antwerpen

De 18-jarige Jeroen zit op kot in Antwerpen en studeert journalistiek. Hij heeft een passie voor muziek en toneel, en in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met zijn blog 'Recht van 't stad'. Hier gaat hij op zoek naar mooie verhalen van de gewone man in de straat. Ook nu staat Jeroen te popelen om zijn gasten beter te leren kennen en wil hij hun verhalen ontdekken. Maar dan gaat plots het brandalarm af...  Benieuwd of deze journalist in spe goed met stresssituaties om kan.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde