Skip to Content
Mike en Stef draaien de rollen om in Klopjacht: “We maken van de jagers onze prooi”

Mike en Stef draaien de rollen om in Klopjacht: “We maken van de jagers onze prooi”

Vanaf dag 1 is dit kandidatenduo bezig met een masterplan: de auto's van de speurders tracken.

In de vorige aflevering slaagden de speurders er niet in om een voortvluchtige op te pakken, al zaten ze Lothar wel kort op de hielen. Nadat ze al twee keer oog in oog hebben gestaan, staat hij vanboven op het verlanglijstje.

Het is een belangrijke dag voor de voortvluchtigen. Vandaag wordt er bij iemand uit het dichte netwerk van de voortvluchtigen een pakketje geleverd met belangrijke informatie voor het vinden van het extractiepunt. Niet alleen de voortvluchtigen, maar ook de speurders zijn hiervan op de hoogte. Maar dat vinden Mike en Stef helemaal niet zo erg. ​

Al sinds de start zijn Mike en Stef bezig met hun masterplan. Op dag 1 gingen ze langs bij een IT-bedrijf en regelde ze drie trackers die ze op de auto’s van de speurders kunnen plakken. Zo weten ze wanneer de speurders te dicht in de buurt komen. Terwijl de speurders bezig zijn met een huiszoeking, plaatst een handlanger zo’n tracker onderaan de auto.

Stef: “Waarom draaien we de rollen niet om en maken van onze jagers onze prooi”.

Klopjacht, zondag om 19u55 op Play4 en Goplay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde