Miel uit Don't Worry Be Happy laat been amputeren

Miel uit Don't Worry Be Happy laat been amputeren

Aflevering 7 van Don't Worry Be Happy vanavond op Play4 en GoPlay

Miel verblijft momenteel in een revalidatiecentrum in Kontich. Gekweld door ellendige pijn in zijn been besloot Miel dat amputatie de beste oplossing was. Ondanks de zware ingreep is hij nog steeds de vrolijkheid zelve. Miel past zich moedig aan aan zijn nieuwe levensstijl en blijft optimistisch.

Miel uit Don't Worry Be Happy laat been amputeren
Gekweld door ellendige pijn besloot Miel dat amputatie de beste oplossing was. Ondanks de zware ingreep is Miel nog steeds de vrolijkheid zelve en gaat moedig om met het verlies van zijn been.
www.goplay.be

Marieke hervat haar leven als nomaden en om de paar dagen stopt ze bij vrienden die haar pad kruisen. Vandaag gaat ze kijken naar een tiny house om eventueel in de toekomst een vaste plek te hebben. "De zwerfdrang blijft, maar ik zoek wel een eigen plekje", aldus Marieke.

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde