Michel Van Den Brande koopt ring van 50.000 euro voor vriendin Sofie: "Ik sta ervan te trillen"

Michel Van Den Brande koopt ring van 50.000 euro voor vriendin Sofie: "Ik sta ervan te trillen"

En vroeg haar uiteindelijk gisteren ten huwelijk in 'De Tafel van Gert'

Michel en Sofie hun relatie kende al veel ups en downs, maar nu kiezen ze definitief voor elkaar. En om die liefde te vieren kocht Michel een ring van Cartier voor maar liefst 50.000 euro en die wil hij tijdens hun vakantie in Saint Tropez om haar vinger schuiven. Maar de belangrijke vraag stellen deed hij toen nog niet.

Preview: Michel koopt ring van 50.000 euro voor vriendin Sofie: "Ik sta ervan te trillen" | GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Ondertussen vroeg Michel Van den Brande onder aanmoediging van het publiek zijn Sofie live ten huwelijk aan 'De Tafel van Gert'.

Michel Van den Brande vraagt zijn Sofie ten huwelijk live aan tafel
Michel Van den Brande doet een aanzoek live in De Tafel van Gert. De Tafel van Gert, maandag tot donderdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Marie-Anne viert haar 68ste verjaardag op vakantie in Gran Canaria en begint haar dag met baantjes trekken in het zwembad, een ijsbad en uiteraard is ruiken aan een boulogne worst.

Marie-Jeanne kwam in dienst bij Willy als jonge secretaresse maar als snel volgde er meer. Samen gaan ze op bezoek bij één van de bedrijven voor koffie en een 'koekske'.

Willy: "Die Destrooper koekjes, ik krijg die niet open, de kwaliteit van de verpakking is veel te goed."

Aflevering 3 van The Sky is the Limit All Stars, vandaag om 20u35 op Play4 en in de app van GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde