Metejoor schittert dit voorjaar mee in James De Musical – Live on Stage in de Lotto Arena

Metejoor schittert dit voorjaar mee in James De Musical – Live on Stage in de Lotto Arena

Tickets zijn beschikbaar op: goplay.be/tickets

James De Musical – Live on Stage voegt niemand minder dan special guest Metejoor toe aan de indrukwekkende line-up. Naast Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen zal dus ook Metejoor zich vervoegen in de Lotto Arena voor een indrukwekkend totaalspektakel.

Opnieuw zullen vier bekende Vlamingen centraal staan in een tweede editie van James De Musical – Live on Stage. Niels Destadsbader en Gert Verhulst kregen reeds in het eerste seizoen van het Play4-programma James De Musical de musical van hun eigen leven te zien. Karen Damen kreeg haar eigen musical in het tweede seizoen. Metejoor maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen en zal nu ook mee schitteren in de Live on Stage en zorgen voor verrassende shows in de Lotto Arena.

De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid, want deze bekende nachtegalen zingen en dansen deze keer mee in hun eigen musical samen met James Cooke.

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

James Cooke komt niet alleen terug met James De Musical - Live on Stage, hij stoomt ook een derde seizoen van James De Musical klaar. Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen worden binnenkort getrakteerd op hun eigen musical.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde