Skip to Content
Met Kat naar de parenclub

Met Kat naar de parenclub

Over vrije liefde, jaloezie en bezitsprincipes - Morgen in Kat zonder Grenzen

Kat ontmoet morgen mensen die geloven in de vrije liefde. Tamara is polyamoreus en heeft een relatie met twee mannen. Tamara is gelukkig met haar twee mannen, maar de buitenwereld heeft volgens haar vaak een vertekend beeld van hoe het eraan toegaat in zo een polyamoreuze relatie.

Net als Alberto heeft ook Ivan zijn eigen sleutel van Tamara’s appartement…

Story image

Ook Tom en José geven Kat een inkijk in hun liefdesleven. Ze hebben een open relatie en seksuele betrekkingen met andere partners. José is biseksueel en dat is één van de redenen waarom ze graag swingt. Kat brengt samen met hen een bezoek aan de parenclub waar ze vaste klant zijn.

En ook aan tafel praten bekende vrienden als Margriet Hermans, Joke Devynck, Axel Daeseleire en Jan Jaap Van der Wal openhartig over hun liefdesleven. Zo vertelt Margriet Hermans onder meer dat ze per ongeluk in een parenclub belandde met haar broer, om een koffietje te drinken...

Story image

Kat zonder Grenzen, morgen om 21u35 bij Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde