Skip to Content
Met een sleutel in de hand door Rivierenland

Met een sleutel in de hand door Rivierenland

Week 2 Huizenjagers - van maandag 4 februari t.e.m. donderdag 7 februari

Drie nieuwe makelaars - Phil, Sofie en Duncan - maken hun borst nat voor de tweede week van Huizenjagers. Dit keer gaan ze aan wal in het Rivierenland, de waterrijke regio in het zuidwesten van de provincie Antwerpen. Rond Mechelen, Lier en Heist-op-den-Berg bevinden zich de rivieren Rupel, Dijle, Nete, Schelde en Zenne en samen vormen ze de blauwe draad. Nergens in Vlaanderen komen zoveel rivieren samen.

De makelaars

De 27-jarige Phil begon drie jaar geleden als stagiair bij Home Sweet Home in Lier, beter gekend als de fietsende makelaars. Aan zelfvertrouwen is er geen gebrek bij Phil. Hij zal de kopers overtuigen door hen geen huis, maar een thuis te verkopen.

De tweede makelaar van dienst is Sofie. Zij ging pas een jaar geleden aan de slag bij Immo Wijns, een carrièreswitch die voor haar aanvoelde als thuiskomen. Om kopers een goed gevoel te bezorgen rekent Sofie op haar ijzersterke voorbereidingen en charmes, maar levert haar stralende glimlach haar ook de Huizenjagers-trofee op?

Na een succesvolle makelaarscarrière in loondienst, richtte de 31-jarige Duncan vorig jaar zijn eigen immokantoor Copandi op. Samen met zijn twee vennoten wil hij een pioniersrol spelen op het vlak van digitalisering in de immobiliënsector. Kopers trekt hij over de streep met zijn aanstekelijke enthousiasme. Al beseft hij ook dat hij soms iets té enthousiast is ...

Aflevering 1 – maandag 4 februari

Een instapklare woning in hoevestijl die meer ruimte biedt aan hun nieuw samengesteld gezin, zo omschrijven Steven en Marijke hun droomhuis. Het beschikt bovendien over drie slaapkamers, twee badkamers én voldoende uitbreidingsmogelijkheden. Ook de nabijheid van de E19 is een must. Daarnaast leveren een grote tuin en mooi uitzicht bonuspunten op. Lukt het onze Huizenjagers om aan al deze eisen te voldoen binnen het budget van 350.000 euro?

Aflevering 2 – dinsdag 5 februari

Co-wonen in de natuur en dat op fietsafstand van centrum Mechelen. Dat is de droom van Elise, haar man Stijn en hun vrienden Marjolein en Wouter. Hiervoor zoeken ze een huis dat groot genoeg is om op te splitsen in twee woonunits met elk een boven- en een benedenverdieping. Ze willen gerust zelf de handen uit de mouwen steken. Een instapklare woning mag, maar nieuwbouw is sowieso een no-go. Elise en Stijn zullen extra goed moeten opletten, want hun vrienden zijn momenteel met vakantie. Alles moet binnen de prijs van €900.000.

Aflevering 3 – woensdag 6 februari

Nu ze getrouwd zijn willen Fran en Laure hun huurappartement graag inruilen voor een eigen stekje. Hun ideale huis is rustig gelegen, heeft minstens drie slaapkamers én een grote woonkamer om te repeteren, want ze zingen en dansen allebei bij een showkoor. Het wordt dus een hele uitdaging voor de Huizenjagers vandaag. Ze zullen het moeten doen met een budget van 350.000 euro.

Aflevering 4 – donderdag 7 februari

Een landelijke én unieke thuis voor mens en dier, ergens tussen Wommelgem en Mechelen voor 360.000 euro. Dat zoeken Saartje, haar man Maurice en hun vier huisdieren. Een klassieke woning zegt dit koppel niets en voor acteur en muzikant Maurice mag een grote hobbyruimte niet ontbreken. Wie van onze Huizenjagers durft buiten de lijntjes te kleuren voor deze ‘out of the box’-woning? En wie gaan er kopje onder?

 Huizenjagers – van maandag tot donderdag telkens om 19.45 op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde