Skip to Content
Meral danst met papa Bayram na zwaar auto-ongeluk: "Mijn papa is mijn held, die heeft het onmogelijke waar gemaakt"

Meral danst met papa Bayram na zwaar auto-ongeluk: "Mijn papa is mijn held, die heeft het onmogelijke waar gemaakt"

Joanna Leunis vervoegt zaterdag James en Jeny in de jury van Come Dance With Me

Vorige week liep het Come Dance With Me avontuur voor Ellen en Emma jammer genoeg op een eind. Vanavond dansen nog 10 duo's verder om de winaar te worden en 25.000 euro mee naar huis te nemen.

De drie J's delen de punten uit: James, Jeny en Jan. Maar deze week rekenen we op een ander J ter vervanging van Jan Kooijman, Joanna Leunis. "Ik ga letten op de techniek, maar overall performance en gevoel is ook belangrijk."

Deze week staat de show in thema van superhelden. De kids tonen ons wie hun held is en welke superkracht ze willen hebben.

Meral was slecht twee jaar oud toen Bayram betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk. Dat hij ooit nog gingen lopen leek onwaarschijnlijk, nu zo veel jaar later staat hij op het podium met zijn dochter. Meral: "mijn papa is mijn held, die heeft het onmogelijke waar gemaakt."

Bayram: "Het is prachtig om dit te doen, ik zou in een rolstoel zitten en niet meer kunnen bewegen, nu sta ik hier. Dat kan je niet dromen."

 

Come Dance With Me, elke zaterdag om 19u45 op Play4 en Goplay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde