Skip to Content
Meer dan twintig dagen Expeditie zorgt voor sterke emotionele banden bij de Robinsons

Meer dan twintig dagen Expeditie zorgt voor sterke emotionele banden bij de Robinsons

Na een wekenlange strijd, waarin ze nooit zeker was of ze zou kunnen blijven, is Nelleke dan toch naar huis gestuurd. Koen vreesde na de eliminatie van Niels voor zijn eigen vel en zette al zijn stemmen op Nelleke. Zonder stemmen lijkt hij nu een vogel voor de kat. Hij zal moeten rekenen op de goodwill van de anderen.

Op winnaarseiland stuurde Ruth ondertussen twee personen terug. Tot nu werden haar enkel Nederlanders geserveerd. Wanneer komt ze trouwens te weten dat Jorik loog en Niels al naar huis werd gestuurd ?

Story image

Kandidaten spannen samen tegen Herman in de proef: "Wat heb ik jullie misdaan?"

De immuniteitsproef staat deze keer in het teken van het thuisfront. Ondertussen zijn we al meer dan twintig dagen ver. Iedereen mist. Al heel snel wordt het duidelijk dat de kandidaten samen spannen tegen Herman. Eén voor één geven ze hem allemaal extra gewicht waardoor hij het snel moeilijk krijgt. Maar gaat iedereen nu hard voor zijn eigen geluk, huilen echte mannen wel of tonen de Robinsons hun hart?

Een nieuwe immuniteitsproef, betekent ook een nieuwe eilandraad. Herman ligt duidelijk al even niet goed in de groep en voelde zich al op zijn ongemak bij de vorige eliminatie. Of wordt het iemand anders? Een man zou wel eens mogen, want Ruth en Anouk zijn de laatste twee vrouwen in Expeditie Robinson!

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Tania Berkovitch Persmanager Ad Interim Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde