Skip to Content
Match van de waarheid voor Club Brugge in de Champions League

Match van de waarheid voor Club Brugge in de Champions League

Jelle Vossen als analist in de studio

Morgen, dinsdag 6 november, speelt Club Brugge met het mes tussen de tanden tegen Monaco in de groepsfase van de UEFA Champions League. Als blauw-zwart nog Europees wil overwinteren, is een goed resultaat neerzetten geen overbodige luxe. Bij puntenverlies staat Club immers nog voor een erg zware opdracht met een verplaatsing naar de Duitse topclub Borussia Dortmund en een thuiswedstrijd tegen de Spanjaarden van Atlético Madrid. Monaco – Club Brugge is volledig live te volgen op VIER en op VIER.be vanaf 18u30.

Bij hun vorige ontmoeting in het Jan Breydelstadion werd het 1-1. Na drie speeldagen hebben beide ploegen momenteel 1 punt in groep A. De Bruggelingen zullen het morgen wel moeten doen zonder hun flankaanvaller Arnaut Danjuma. Hij sukkelt met een enkelblessure. Monaco kan wel beroep doen op Rode Duivels Youri Tielemans en Nacer Chadli.

Bart Raes en Geert De Vlieger volgen de match op de voet in het Stade Louis II. Joris Brys nodigt Club Brugge-speler Jelle Vossen en Bob Peeters uit in de studio voor de analyse van de wedstrijd. Bram Lambert sprokkelt reacties van spelers en coaches. Daarnaast zijn er ook uitgebreide samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden om 23.25.

 Monaco vs. Club Brugge – Dinsdag 6 november live op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde