MasterChefs koken vip-menu in legendarische keuken van The Jane

MasterChefs koken vip-menu in legendarische keuken van The Jane

Aflevering 10 op woensdag 4 oktober vanaf 21u15 op GoPlay en Play4

De laatste vier chefs – Hakim, Linde, Wim en Boris – koken in de tiende aflevering van Celebrity MasterChef Vlaanderen op een bijzondere plek: de legendarische keuken van Nick Brils sterrenzaak The Jane. Het is de ideale plek voor een opdracht op topniveau: koken voor de jury én voor vijf extra vips, van extreme foodies tot culinaire experten. De chefs moeten in duo een menu met amuse en een hoofdschotel bereiden dat iedereen doet watertanden. Daarbovenop krijgen ze geen carte blanche voor hun hoofdschotel. Daarvoor moeten ze beroep doen op al hun MasterClasses en opdrachten van de voorbije weken. Kunnen ze al hun skills tonen of zijn ze toch vooral onder de indruk van de nieuwe setting?

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde