Skip to Content
Maskers vallen af, met de volgende eliminatie in zicht wankelen vriendschappen

Maskers vallen af, met de volgende eliminatie in zicht wankelen vriendschappen

De beslissing bij de eerste eliminatie was duidelijk. De leden van Kamp Noord vergoelijken hun keuze en keren terug naar hun eiland. Maar waar ze dachten Aïcha naar huis te hebben gestuurd, pakt het anders uit. Een nieuw onderdeel van Expeditie Robinson zou wel eens alles door elkaar kunnen schudden.

Expeditie Robinson is geen vakantie op een tropisch eiland

We zijn nu enkele dagen ver, maar zit iedereen hier wel op zijn plaats? Sommigen blijken het vuur maken nog niet onder de knie te hebben. Anderen frustreren hun groep of lijken zich niet bezig te houden met rantsoeneren. Expeditie Robinson is geen vakantie, iedereen moet opletten.

De tweede immuniteitsproef laat niet op zich wachten. De Belgen gaan na twee overwinningen vol overtuiging de uitdaging aan, maar is dit hoogmoed of een terechte ingesteldheid? Misschien vindt Kamp Noord zijn tweede adem? Gaat het trouwens niet allemaal wat te vlot tijdens Expeditie Robinson dit jaar? Blessures liggen altijd op de loer.

Na de tweede proef volgt het nieuwe kampvuurmoment. De keuze voor de eliminatie vindt plaats in een bijna grimmige sfeer. Wie moet je nog geloven? ‘Iedereen is een roddelaar,’ horen we.

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde