Marieke neemt afscheid van haar hobbithuisje en keert terug naar het nomadenleven

Marieke neemt afscheid van haar hobbithuisje en keert terug naar het nomadenleven

Aflevering 6 van Don't Worry Be Happy

Marieke verliet twintig jaar geleden haar gezin om als nomade door het leven te gaan. In haar camper trekt ze door heel Vlaanderen, leeft ze zonder inkomen en doet dat zo zuinig en ecologisch mogelijk. Van haar vader erfde ze een stukje bosgrond waar ze haar project Robber opstartte: een hobbithuisje waar mensen met een burn-out kunnen herbronnen.

Vandaag verlaat Marieke haar geliefde bos en gaat opnieuw op pad met haar camper. Ze voelt dat er een einde komt aan haar leven als zwerver en zoekt naar een nieuwe manier van wonen en leven. Marieke: 'het is raar om hier te vertrekken'.

Marieke neemt afscheid van haar hobbithuisje en keert terug naar het nomadenleven
Vandaag verlaat Marieke haar geliefde bos en gaat opnieuw op pad met haar camper. Ze voelt dat er een einde komt aan haar leven als zwerver en zoekt naar een nieuwe manier van wonen en leven.
www.goplay.be

Tsjoes en Makko vormen al 28 jaar een hecht koppel. Samen hebben ze een zoon Okkam. Tsjoes heeft ook een zoon uit haar eerdere huwelijk met Biri. Tsjoes en Makko hechten weinig waarde aan materiële luxe. Hun enige bezit is een klein veld waar ze met liefde hun eigen groenten en planten kweken. Hun thuis is een boerderij die ze met een klein budget hebben omgetoverd tot een gezellige warme plek. Tsjoes woont hier samen met zoon Okkam.

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde