Marie schrikt zich rot wanneer ze haar ‘Pluisje’-masker voor het eerst te zien krijgt in 'De Verhulstjes'

Marie schrikt zich rot wanneer ze haar ‘Pluisje’-masker voor het eerst te zien krijgt in 'De Verhulstjes'

Marie: 'Precies IT, de kinderen gaan bang hebben als ik het podium op kom.'

De familie heeft de Franse camping ingeruild voor hun thuishaven: Antwerpen. Marie kan niet wachten om haar personage Pluisje te leren kennen, maar schrikt toch als ze haar masker voor de eerste keer ziet.

Marie: 'Ga ik wel schattig zijn? Ik ben precies IT..'
| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Viktor ruilt zijn auto in voor een Vespa en neemt Gert en Ellen mee om te gaan picknicken in het stad. Martine wordt in de bloemetjes gezet voor dag van de poetshulp en wat is nu een beter cadeau dan het prachtige boek: 'Les chiens de Saint Tropez'. Gert: 'Eindelijk iemand dat blij was met het boek.'

'De Verhulstjes' elke zondag om 20u op Play4 en in de app van GoPlay.

Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf. 'De Verhulstjes: Wat je niet zag op tv'  https://www.goplay.be/de-verhulstjes-wat-je-niet-zag-op-tv

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde