Marie-Anne strooit met saucissekes, op reis en ooit, op haar begrafenis

Marie-Anne strooit met saucissekes, op reis en ooit, op haar begrafenis

Aflevering 2 van The Sky is the Limit All Stars, vandaag om 20u35 op Play4 en GoPlay

Willy Naessens staat op zijn 84 jarige leeftijd nog steeds aan het hoofd van de Naessens groep. Samen met zijn Marie-Jeanne starten ze elke dag door baantjes trekken in hun zwembad van eigen makelij. Willy: "We doen dit al 40 jaar, winter en zomer."

Michel werd afgelopen jaar 60 en trakteerde zichzelf op een mooi verjaardagscadeau, een exclusieve tuningkit van Mansory. Bij Harry en Olga staat alles in teken van de zwangerschap en dat maken ze graag bekend aan de gespecialiseerde pers. Olga: "I'm so happy!"

Om de 2 maanden reist Marie-Anne met vriendin Jo naar haar geliefde Gran Canaria. Marie-Anne: "Ik kom hier 5 keer op een jaar en ze krijgen hier allemaal een saucisseke van mij." Daar gaat ze elke dag naar de fitness om fit te blijven en dat doet ze telkens op haar favoriete liedje.

Marie-Anne:"Mijn favoriete liedje moeten ze spelen op mijn begrafenis en in plaats van een doodsprentje krijgen ze allemaal een saucisseke.
Marie-Anne:"Op mijn begrafenis krijgen ze geen doodsprentje maar een saucisseke"
Marie-Anne gaat elke dag naar de fitness om fit te blijven en dat doet ze telkens op haar favoriete liedje. "Dat liedje moeten ze ook op mijn begrafenis spelen."
www.goplay.be

The Sky is the Limit All Stars: elke vrijdag om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde